Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Aikawa Fiber Technologies Oy

AFT – Aikawa Fiber Technologies Oy, Varkaus

– Intohimoista teollisuusyrittämistä

Varkauden yksikkö oli lopetusuhan alla vuonna 2009. Paikallinen henkilöstö ja johto päättivät kuitenkin yrittää intohimoisesti saada yksikkö kannattavaksi, ja onnistui siinä. Ei yritetty piiloutua, vaan löydettiin asiat, joihin pystyi parhaiten vaikuttamaan – teknologian, sekä toimintatapojen radikaaliin uudistamiseen.

Teollisuudessa on perinteisesti totuttu toimimaan vanhojen tapojen ja perinteiden mukaan. AFT Varkaus lähti kuitenkin kyseenalaistamaan ja uudistamaan entisiä työskentelytapojaan. Yritys on nykyisin sitoutunut asiakaslähtöisiin toimintatapoihin, henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunutta sekä johto innostunutta.

Kaiken avain muutokseen oli yhteinen halu pelastaa Varkauden yksikkö, saada työntekijät tekemään yhteisten tavoitteiden eteen töitä yhdessä rintamassa johdon kanssa. Nykyisin yrityksessä on sitouduttu jatkuvaan parantamiseen, ja henkilöstö on hyvin sitoutunut asiakkaiden palvelemiseen globaaleilla markkinoilla. Yritys onkin viime vuosina saanut monia palkintoja niin työturvallisuudesta kuin LEAN-filosofian soveltamisesta. Jokaisella työntekijällä on LUPA KEHITTÄÄ!

Intohimo tehdä asiakkaille päivittäin laadukkaita tuotteita kustannustehokkaasti on päivittäinen asia. Sitä ei kuitata eilen saaduilla palkinnoilla ja tunnustuksilla, vaan töitä sen eteen on tehtävä jatkuvasti. AFT - Varkaus on loistava esimerkki siitä, mitä intohimioinen ote yritystoimintaan ja kaikkien yhteinen vastuu yrityksen menestymisestä, voi saada aikaan. Tähänkin päivään yritys lähtee asiakasta ja henkilöstöä kuunnellen, kehittäen tapojaan entistä tehokkaammaksi. Pääfocus päivittäisessä työssä on tehdä sitä, mikä tuottaa asiakasarvoa. Kustannusrakenne pysyy näin kilpailukykyisenä, ja työtä ja intohimoa kehittää omaa työtä, löytyy yrityksestä tänään, huomenna ja tulevilla sukupolvilla.

aft_tiimi.jpg

 www.aikawagroup.com