Anakom koulutus- ja valmennuspalvelut

Usko tulevaisuuteen, vahva palo auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa ja arkiset toimet tavoitteiden suunnassa - näille pilareille Anakom koulutus- ja valmennuspalvelut syntyivät vuonna 1988. Pienen perheyhtiön alkutaival ei ollut kovin kirkas, sillä 1990-luvun lama näytti merkkejään. Nuori yrittäjäpariskunta kolmen pienen lapsensa kera lähti toteuttamaan unelmaansa omannnäköisestä elämästä ja ihmisten auttamisesta. Nyt toinen sukupolvi luotsaa yrityksen koulutus- ja valmennuspalveluja kohti yhä tehokkaampaa digitalisointia sekä kansainvälistymistä.

Liki 30-vuotias perheyritys kouluttaa ja valmentaa edelleen yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä koulutuksissa, työnohjauksessa, coachingissa ja terapiassa kirkastamaan ja saavuttamaan omia tavoitteitaan. Yritys työskentelee kaikkialla Suomessa tukikohtinaan koulutustilat Varkaudessa, Kuopiossa, Jyväskylässä ja Helsingissä. TE-palvelut ovat olleet eri puolilla Suomea asiakkaitamme jo 20-vuotta, ja urapolkuja olemme kirkastaneet työhönvalmennuksissa, uraohjauksissa ja maahanmuuttajien kotokoulutuksissa tuhansien ihmisten kanssa. 

On huikeaa että olemme saaneet kulkea tuhansien suomalaisten kanssa rinnalla työn arjessa ja elämän taitekohdissa jo yli neljännesvuosisadan. Moniammatillinen valmentajaporukkamme jakaa edelleen intohimon osaamisen kehittämiseen ja omaan kehittymiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset eväät oman toiminnan, osaamisen ja itsen kehittämiseen. Palveluammatissa on raadollisen selvää, että emme ole koskaan valmiita. Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehittymiseen, sisäiseen kasvuun ja aitoon kohtaamiseen jossa asiakkaidemme todelliset haasteet tulevat avatuiksi.

Vuosia yrityksen esitteessä oli mietelause: “Nukuin ja näin unta, että elämä oli iloa. Heräsin ja huomasin, että elämä oli palvelemista. Palvelin ja huomasin, että palveleminen on iloa”. Globaalissa digimaailmassa tämä ajatus kantaa edelleen.

http://www.anakom.com