CEF – Suomalaisen teollisuuden luotettava kumppani

CEF on Savonlinnalainen perheyritys, jonka intohimona on auttaa kaikin keinoin suomalaisia yrityksiä menestymään ja luomaan työtä sekä hyvinvointia Suomeen. CEF on yli 20 vuoden historiansa aikana valmistanut yli 60 000 vaativaa teollisuuden käyttöön suunniteltua erittäin luotettavaa tietoteknistä 
laitetta. Nämä laitteet, kuten kaikki muutkin tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Savonlinnassa. 

Intohimonamme on ehdoton toimintavarmuus ja luotettavuus sekä paras asiakaspalvelu. Asiakkaamme voivat nukkua yönsä rauhassa ja olla varmoja siitä, että pidämme lupauksemme ja homma toimii. Voidaankin sanoa, että luomme luottamusta tietotekniikkaan. Alaan, jota pidetään tyypillisesti epäluotettavana.

Kohti parempaa kilpailukykyä

Erittäin luotettavien tietotekniikkatuotteiden lisäksi palveluihimme kuuluu teollisen internetin sovellukset tuotannon tehokkuuden mittaamiseen ja valvontaan sekä fiksumpien ohutlevyrakenteiden ideointi, suunnittelu ja valmistus. Sovelluksiemme sekä ohutlevyrakenteidemme avulla suomalainen teollisuus voi parantaa kilpailukykyään ja näin vastata kiristyvään kilpailuun kansainvälisten toimijoiden kanssa.  

Intohimona parempi tulevaisuus

Tuotteidemme avulla Suomalainen teknologiateollisuus on jo menestynyt maailmalla. Haluamme olla jatkossakin omalta osaltamme mukana Suomen talouskasvun nostamisessa ja sitä kautta luomassa uusia työpaikkoja Suomen teollisuuteen, tämä on intohimomme.

www.cef.fi

CEF-Olavinlinna.png