Carinafour

Carinafour on maailmanlaajuisesti toimiva meriteollisuuden tuotanto- ja valmistusprosessien osaaja. Me Carinafourilla olemme sitoutuneet koko toimintaympäristömme uudistamiseen, kasvun mahdollistamiseen ja suorituskyvyn parantamiseen kehittämällä jatkuvasti asiakkaidemme prosesseja. Tehokkaiden prosessien avulla luodaan uutta asiakasarvoa ja autetaan asiakasta menestymään. Prosesseja kehittävät ihmiset ja siksi meille on ensisijaisen tärkeää työntekijöidemme hyvinvointi – Carinafourilaiset rakentavat yrityksen tulevaisuutta päivittäisillä teoillaan.

Carinafourissa tehdään uusia asioista ja uusiudutaan tehokkaasti. Tämän mahdollistaa nopean kehittämisen kulttuuri, jota tukee selkeä strategia ja toimintakonseptit, joiden sisällä työntekijöillä on vapaus toteuttaa itseään. Meille on tärkeää tuntea työntekijämme ja tarjota hyvä koti osaajille ja erilaisille ihmisille. Carinafourilla kaikilla on vastuu kantaa oma kortensa kekoon, joka tehdään joukkueena toisiamme tukien. Mitä vaikeampi projekti, sitä innokkaampia työntekijämme ovat laittamaan itsensä likoon. Meillä muistetaan vuosittain onnistumista ja heittäytymistä työlle kiertävän arvonimisysteemin kautta – Carinafourin Kapteeniksi nimitetään aina esimerkillinen joukkuepeluri, joka voittaa tai kaatuu joukkueensa mukana, ja Carinafourin Prosessoriksi henkilö, joka on käytännössä osoittanut olevansa innostunut ja kyvykäs kehittämään asiakasarvoa tuottavia huippuprosesseja.

Me uskomme siihen, että kasvu tapahtuu hyvän yhteishengen ja kovan työnteon lisäksi oppimisen kautta. Meillä oppimista tapahtuu sekä vertikaalisesti, että horisontaalisesti: me opimme auttamalla asiakkaitamme ja meillä johto oppii paljon myös työntekijöiltä. Meillä Carinafourilla on vahva halu olla maailman paras siinä mitä teemme ja uskomme, että tähän päästään hyödyntämällä eri työntekijöiden vahvuuksia ja osaamista.  Kasvu vaatii intohimoa ja meillä kaikilla on palava halu olla osana menestyvää yritystä.

www.c4.fi/fi/