HIUSTALO

Cm Hiustalo Oy ­ luotettava suomalainen nuorekas ja aikaansa seuraava hyvän palvelun parturi­kampaamo­tuoteshop perheyritys ja yksi Suomen johtavimmista parturi-kampaamoalan ketjuyrityksistä. Hiustalon intohimona on tahto tehdä ja halu olla alansa edelläkävijä muodissa, kauneudessa ja hiusten hyvinvoinnissa.

Hiustalo on aloittanut toimintansa vuonna 2000. Lähtökohtana oli luoda helposti lähestyttävä liikeketju kauppakeskuksiin. Yrityksen on perustanut yrittäjäpariskunta Terhi ja Marko Keski­Jyrä ja yritys on edelleen heidän omistuksessaan. Heidän lisäkseen Hiustalossa ahkeroi yli 260 ammattilaista palvelemassa hyvällä asenteella ja rautaisella ammattitaidolla. Hiustalon vuosiin sisältyy värikäs ja vauhdikas historia ­sekä määrätietoisesti eteenpäin viety kasvu ja kehitys. Tänä päivänä Hiustalolla on 32 liikettä aina Helsingistä Ouluun asti.

Laatu, ammattitaito ja palvelu ovat Hiustalon avainsanoja. Liikkeiden ilmeessä korostuu yksinkertainen tyylikkyys, puhtaus ja siisteys. Selkää hierovat pesupaikat yhdistettynä kampaajan tekemään hiuspohjan hierontaan tuovat asiakkaan arkeen todellista luksusta Hiustaloista löytyy markkinoiden kattavin, yli 2000:n tuotteen valikoima laadukkaita kampaamotuotteita kotikäyttöön. Suomen halvimmat kampaamotuotteet löytyvät Outlet-myymälöistä sekä nettikaupasta. Fiksaamo ­konsepti palvelee aina ilman ajanvarausta. Fiksaamosta asiakas saa pika-­avun joka menoon: olipa tarve hiusrajojen tai otsatukan siistiminen tai pikakampaus päivän piristykseksi.

Hiustalon tärkein voimavara on henkilökunta. Halu huolehtia ja kouluttaa henkilökuntaa jatkuvasti sekä pitää kiinni jokaisesta Hiustalolle kallisarvoisesta työntekijästä. Hiustalon 15 vuotinen taival huipentui hetkeen, jossa omistaja Terhi Keski­Jyrä liikutuksen kyynelin palkitsi yli 10 vuotta työskennelleet henkilöt rahalahjalla sekä upealla keskuskauppakamarin pronssisella ansiomerkillä. ”Olemme onnekkaita, sillä henkilökunnassamme on useita jo yli kymmenen vuotta palvelleita työntekijöitä, kiitokset upeasta työstä ja yhteisistä vuosista, yhdessä me teemme HIUSTALON.”

http://www.hiustalo.fi/

CM.JPG