HUB logistics

Meillä HUBilla uskotaan kovaan tekemiseen ja sen tuomiin tuloksiin. Oppimiseen, kasvuun ja kehitykseen. Teemme tiiminä ja yksilöinä, nojaamme toisiimme tarvittaessa. Uskallamme toimia, otamme vastuuta, kannustamme jatkamaan ja jaksamaan. Havainnoimme, jaamme, vertailemme, luotamme. Kehitymme jatkuvasti, yritämme, onnistumme ja epäonnistumme. Virheiltä ei vältytä mutta niistä opitaan. Ei syytellä eikä syyllistellä. Menestytään yhdessä. Me emme toimita vain palvelua, vaan kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Luomme asiakkaillemme mahdollisuuksia sekä kilpailukykyä.

HUB logistics on tuonut logistiikkaan uudenlaista tarjontaa laajentamalla perinteisen logistiikan ulkoistuspalvelua hankintojen, pääomien ja toimitusketjujen hallintaan. Olemme olleet jo pitkään edelläkävijä sisälogistiikan alueella ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia konsepteja. Asiakkaamme arvostavat kykyämme kuunnella ja reagoida nopeisiin kehitystoimenpiteisiin, sekä aktiivista asennettamme asiakkaidemme tarpeiden ratkaisuun.

Meidän voimavaramme on HUBilaiset. Meillä kaikilla on kädet täynnä töitä, mutta ne tehdään innostuneesti ja sitoutuneesti - intohimolla. Meillä vallitsee yksilön ja yhteisön arvostus, joka on myös yksi yritysarvoistamme. Muutoksen hyväksyminen ja jatkuvan kehityksen ymmärtäminen ovat edellytyksiä ja ominaisuuksia, jotka henkilökuntamme on omaksunut ja joita asiakkaamme arvostavat. Asiakaslupauksen pitäminen on vastuuhenkilön henkilökohtainen lupaus asiakkaalle, se vaatii meiltä rautaisen otteen tarjottuun palveluun ja organisaation toimintaan. Näkyvät työn tulokset ja vastuulliset tehtävät varmistavat työn mielekkyyden ja palkitsevuuden tekijälleen. Näkyvät tulokset, vastuun kantaminen ja muutoksiin reagointi ovat asiakkaidemme suuntaan parhaat osoitukset ostopäätöksen onnistumisesta.

Meidän intohimomme on jatkuva kehitys.

http://www.hub.fi/

Hubterasmies2.jpeg