Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Hotel & Spa Resort Järvisydän

Järvisydämellistä vieraanvaraisuutta vuodesta 1658

Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee Saimaan vesistön äärellä Itä-Suomessa, Rantasalmella, Linnansaaren kansallispuiston vierellä. Järvisydämessä talon piikatyttöset ja renkipojjaat tarjoilevat vieraillemme Järvisydämellisiä elämyspaketteja ympäri vuoden majoituksineen, syöminkeineen, saunoineen ja luonto-ohjelmineen.

Matkailu Rantasalmen Porosalmella alkoi vuonna 1658, kun Venäjän tsaari ja Ruotsin kuningas tekivät sopimuksen, että Suomen halki tulee menevän Karjalan viittatiet (kuuluivat kuninkaan tieverkostoihin). Hevosen syöttövälein (n.30 km) määrättiin teiden varsille kestikievarit jotka toimivat krouveina, hevosen vaihtopaikkoina, ja sen ajan postilaitoksina. Samaan aikaan Venäjän tsaari lahjoitti Heiskasen suvun päämiehelle 600 hehtaarin niemekkeen Porosalmelta hyvästä sotilaspalveluksesta. Vastineeksi lahjoitukselle tuli velvoite kestikievarin rakentamisesta ja sen ylläpidosta. Tänä päivänä Hotel & Spa Resort Järvisydämen yrittäjä Markus Heiskanen edustaa suvun kymmenettä sukupolvea kestikievarin pyörittäjänä.

Pyrimme kehittämään toimintaamme jatkuvasti ja viimeisempien ideointien tuotoksena on valmistunut vuonna 2015 Elämyshotelli ja Lotjabaari. Kevään aikana tulemme avaamaan myös uudet vastaanottotilat, kahvilan sekä myymälän ja vuoden lopulla valmistuu ainutlaatuinen Järvikylpylä. Myös uusia, historiamme huomioivia luontoaktiviteetteja suunnitellaan parhaillaan tulevalle kesälle. Haluamme kunnioittaa ympäröivää järviluontoa, Linnansaaren kansallispuistoa, paikallisuutta ja historiaamme kaikessa toiminnassamme ja toivomme, että näin myös vieraamme saavat kokea aitoja elämyksiä ympäri vuoden.

http://www.jarvisydan.fi/

Suite_pieni.jpg