Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Hyvinvointistudio LUPAUS Oy

Hyvinvointistudio LUPAUS – intohimon ja intuition johdattamana eteenpäin

Kun lähdin yrittäjäksi, tavoitteeni oli luoda menestyvä yritys ja samalla hyvä, rehellinen, kannustava ja oikeudenmukainen työpaikka liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisille sekä auttaa ihmisiä, asiakkaitani, voimaan paremmin. Tämä on tavoitteeni edelleen.

Hyvinvointistudio LUPAUS tarjoaa laadukkaita Personal Training-, ravintovalmennus- ja mentaalivalmennuspalveluita. LUPAUS on vuodesta 2014 toiminut yritys ja lähtee omasta intohimostani voida hyvin ja tehdä hyvää.

Kasvu on ollut nopeaa ja tavoite on kasvaa merkittäväksi, suomalaiseksi hyvinvointipalveluiden tarjoajaksi. Valmennusfilosofiamme on kokonaisvaltainen, eli huomioon otetaan aina liikunta, ravinto, lepo sekä mieli, sillä yhtä ei voi erottaa muista.

Viimeisen vuoden aikana yritys on henkilömäärältään mitattuna kasvanut 600%. LUPAUS-tiimiin kuuluu tällä hetkellä 6 henkilöä. Tiimistä ja heidän kasvamisestaan pidetään erityisen hyvää huolta, sillä tästä seuraava ilo, energia ja hyvinvointi välittyy eteenpäin kaikessa työssä ja tekemisessä. Valmennamme sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä. Pidämme pienen pilkkeen silmäkulmassa, sillä treeni saa olla kivaa ja elämä on hyvää!

LUPAUS-valmentajia yhdistää kaikkia samanlainen arvomaailma sekä intohimo työtä ja ihmisten auttamista kohtaan. Valmentajan ammatti on maailman palkitsevin, sillä se, että saa olla mukana auttamassa ja kannustamassa ihmisiä kohti terveempää ja onnellisempaa elämää, on äärimmäisen palkitsevaa ja etuoikeutettua. Tästä olemme kiitollisia ja suhtaudumme työhömme suurella arvostuksella. Yksilövalmennuksessa on joka ikisen asiakkaan kohdalla kyseessä tämän yhden ihmisen koko elämä. Meille jokaiselle valmentajalle on erittäin tärkeää pitää kiinni korkeasta laadusta, asiakkaan todellisesta kuuntelemisesta ja aidosti yksilöllisestä, turvallisesta ohjauksesta ja valmennuksesta.

”When somebody does their job, because they love it, I think people feel it.”

Riina Laaksonen
perustaja, omistaja

Lupaus_kuva.jpg

http://www.hyvinvointistudiolupaus.fi/

http://www.facebook.com/hyvinvointistudiolupaus/

Twitter & Instagram @lupausstudio