kuuskuljetus-1.PNG kuuskuljetus-2.PNG

Kuuskuljetus Oy

Kuuskuljetus on vuonna 1985 perustettu salolainen perheyritys. Toiminta on aloitettu aluksi kahdella autolla, mutta vuosien saatossa yrityksen koko on laajentunut ja monipuolistunut. Tällä hetkellä kuljetukset liikkuu 10 auton voimin. Omien autojen lisäksi teemme yhteistyötä monien kuljetusliikkeiden kanssa. Toimintaamme kuuluu myös kaivuutyöt joita teemme viidellä kaivurilla, ja muut erilaiset konetyöt pyöräkuormaajalla. Tarjoamme kuljetuksemme luotettavalla ja vuosien kokemuksella. Haluamme panostaa turvallisuuteen ja tehokkuuteen. Asiakas on meille aina ykkönen.

Kattava kalustomme mahdollistaa erityyppiset kuljetukset. Oli kyse rahdinkuljetuksista, nosturitöistä (16tm-80tm), erikoiskuljetuksista tai asennuksista. Kalustoomme kuuluu puoliperävaunulavetit, täysperävaunulavetit, kapelliautot sekä pakettiauto.

Toimintamme Suomen lisäksi kattaa Skandinavian ja Pohjois-Euroopan. Suomessa yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Antti-Teollisuus Oy, Ramirent Finland Oy, Varastokontti Oy, Lemminkäinen Oyj ja Nybrok OY. 

Me huolehdimme laajemmistakin kokonaisuuksista juuri sinun yrityksesi tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

http://www.kuuskuljetus.fi/