Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Laitilan Terveyskoti

Laitilan terveyskoti KUVA- IntohimoinenTarina.jpg

Laitilan Terveyskoti

Laitilan Terveyskoti kulkee alallaan askeleen edessä toteuttaen kunnossa kotona -missiotaan

Laitilan Terveyskoti ja sen hyvinvointikeskus Poukanville tarjoavat laajan valikoiman huolenpito-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kaikenikäisille. Terveyskodin toiminnan juuri on jokaisen ihmisen aito, arvostava ja lämmin kohtaaminen. Ideologiana on aina ollut antaa hyvän kiertää ja tuloksen näkyminen asiakkaan parempana palveluna sekä kotimaisena omistamisena.

Yli 30 vuotta toiminut Laitilan Terveyskoti sijaitsee 8-tien varrella vireässä maaseutuympäristössä ja on tunnetusti innovatiivinen ja vahvasti oman alansa osaamiseen ja tiloihin panostava yritys. Laitilan Terveyskodin omistavat laitilalaiset: Laitilan kaupunki ja Vanhaintuki ry. Terveyskoti on Laitilassa merkittävä työllistäjä mahdollistaen työpaikan lähes 70:lle hyvinvoinnin, hoidon, kuntoutuksen ja ravitsemuspalvelun ammattilaiselle. Henkilökunta on hyvin työhönsä sitoutuneita ja ovat omaksuneet toiminnan muutoksessa sisäisen yrittäjyyden. Aiemmin Laitilan Veljeskotina tunnettu laitos kantaa arvokasta perinnettä suomalaisten kunniakansalaisten kuntouttajana, mutta palvelutarjonta on vuosien myötä laajentunut kaikkien saataville. Vuodesta 2006 lähtien uuden nimen myötä talosta on tullut kaiken ikäisten ihmisten, vauvasta vaariin- kuntouttaja.

Terveyskoti on 26 ikäihmiselle koti. Asumispalveluita tarjotaan ikäihmisten lisäksi vaikeavammaisille. Lisäksi hoitopalveluja tarjotaan lähiseudun omiin koteihin ja Laitilassa kuntoutetaan vuodessa yli 800 eri-ikäistä näissä kahdessa toimipisteessä. Palveluja on tarjolla erittäin vaativasta kuntoutuksesta aina hemmotteleviin hierontoihin. Hyvinvointikeskus tarjoaa myös ravitsemuspalveluja, joita on tarjolla lounaalla 3 eri toimipisteessä (Terveyskodilla, Poukanvillessä ja Laitilan kaupungintalolla), kotiin ostettuina ja tuotuina annoksina tai jopa 400 hengen juhlien tarjoiluina. Poukanvillen tiloissa järjestetään pienistä saunaillanistujaisista isoihin 80 hlön juhla- tai muistotilaisuuksiin.

Terveyskoti vaalii vahvasti yhteistyöverkostojaan laajalti mm. kuntiin sosiaali- ja terveysalalla, yhdistyksiin, järjestöihin ja oppilaitoksiin olemalla mukana toteuttamassa innovatiivisesti ja intohimoisesti erilaisia projekteja ja hankkeita.

Paulina Iiskala vuoden fysioterapeutti2015.jpgTerveyskodin myynti-ja kehittämispäällikkö Paulina Iiskala valittiin Suomen vuoden 2015 fysioterapeutiksi. Videolinkissä hän esittelee Terveyskodin osallistumista kansainväliseen huippuprojektiin.

https://dreambroker.com/channel/j26qmggo/y5cho3gi

 www.terveyskoti.fi

Facebook

puh. 02 85781