Ylöjärvellä ja Lahdessa sijaitseva Lehtovuori Oy on suomalainen yritys, joka näkyy jo kolmessa kymmenessä maassa ympäri maailmaa. Päätuotteinaan kaupunkikalusteet yritys todella on osa monen ihmisen arkea.

Vuonna 1945 perustettu yritys on käynyt viime vuosina läpi sekä omistajavaihdoksia että yhdistymisiä ja on nyt todella intohimoisesti lähtenyt liikkeelle tekemään uutta ja uusilla markkinoilla. Yrityksessä vallitsee vahva me-henki ja yhdessä on sitouduttu uusien polkujen etsimiseen ja vanhojen kunnossa pitoon. Tässä yrityksessä arvostetaan yrittäjähenkistä asennetta.

Yrityksessä suhtaudutaan omaan alaan ja tuotteisiin suurella ylpeydellä. Jokainen talosta asiakkaalle lähtevä penkki tai roskis on oikeasti valmistettu juuri tuolle asiakkaalle. Suunnitteluosastolla huomioidaan toiveita ja tehdään räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Samalla pyritään kuulostelemaan uusia, ehkä vielä löytymättömiäkin trendejä.

Lehtovuori tekee vientikauppaa. Ehdottomina valttikortteinaan maailmalla yritys näkee tuotteiden designin ja muotoilun sekä suomalaisuuden ja meidän maineen pienenä mutta sisukkaana kansana. Tuotteiden puhdaslinjaisuus ja yksilöllinen design ovat todellisia suomalaisen suunnittelun taidonnäytteitä; jokainen tuote on suunniteltu loppuun asti, se vastaa tarpeeseen, on toimiva, huolella valmistettu ja kaiken sen lisäksi kaunis.

Yrityksessä nähdään, että yhdessä tekemällä ja toisiamme nostamalla voimme saada menestystä koko Suomeen. Pyritään vilpittömästi löytämään synergioita ja yhdessä tekemisen muotoja joista kaikille on hyötyä. Yrityksellä on paljon yhteistyötahoja, joiden osaamista ja ammattitaitoa arvostetaan. Yhdessä tehden valmistuvat laadukkaat tuotteet.

Lehtovuorella pyritään tekemään kestäviä ratkaisuja, vihreät arvot ovat kunniassa ja otetaan vastuu paitsi itsestä, myös ympäröivästä yhteiskunnasta. Lehtovuori Oy on intohimoinen yritys, jonka toimintakulttuuri ja todellinen palo asioiden paremmin tekemiseen tarttuu ja innostaa ympärillä olevia.

http://www.lehtovuori.fi/

lehtovuori-kuva.jpg