Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Mahon Digital Marketing Oy

Pieni mutta pippurinen

Saija Mahon on rakentanut Mahon Digitalin yhden naisen operaatiosta kansainväliseksi yritykseksi. Tänä päivänä intohimoista työtä tehdään kolmessa eri maassa yhteensä 14 ihmisen voimin. Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, hakukoneoptimointiin, hakusanamainontaan, sisältömarkkinointiin sekä sosiaalisen mediaan. Saija tiimeineen suunnittelee myös digitaalisia strategioita, tekee konsultointia, sekä järjestää hakukonemarkkinoinnin koulutusta. ”Määrittelen intohimon energiaksi, paloksi ja täydeksi omistautumiseksi johonkin itselle tärkeään asiaan. Se on jotakin, josta ei saa tarpeekseen ja jota haluaa aina vain lisää ja lisää. Intohimo on huumetta, intohimo tarttuu. Oma intohimoni on yrittäminen ja siihen liittyvät haasteet”, sanoo Saija.

Mahon Digitalin vision, arvon ja kulttuurin voima ja ydin pulppuaa intohimosta omaa yritystä, tiimiä ja alaa kohtaan. Arvojen ytimessä ovat asiakkaat ja heidän eteensä ahkerasti puurtava tiimi. Tiimi on yrityksen henki ja sielu, joka auttaa kehittymään, kasvamaan ja palvelemaan paremmin joka päivä. Mahonin visio on vahva ja se sisältää mm. erittäin intohimoisen tavoitteen kasvaa tunnetuksi ja luotetuksi kansainväliseksi mediatoimistoksi, joka auttaa yrityksiä digitalisoitumaan ja täten kasvamaan isommiksi ja globaaleiksi - hyödyntäen internetin ja verkkomarkkinoinnin monia mahdollisuuksia.

mahon2.jpg

”Intohimo näkyy Mahon Digitalin arjessa joka päivä. Esimerkiksi juuri tänään aamulla, kun tulin toimistolle, sain tietää, että olimme voittaneet uuden asiakkaan. Kerroin uutisen tiimilleni ja jokainen hyppäsi tuolistaan ylös ja aidosti riemuitsi uudesta asiakkuudesta. Ilmapiiri täyttyi riemusta, innostuksesta ja motivaatiosta. Se oli meidän yhteinen hetki ja sellainen hetki, josta jokainen saa valtavan määrän energiaa päivän rytmiin.” Mahon Digitalissa opitaan toinen toisiltaan ja jaetaan kokemuksia. Yrityksessä on ollut rohkea asenne lähteä tavoittelemaan suuria asioita ja isoja unelmia.

”Olemme yhtä suurta perhettä, luomme siltoja muihin maihin ja yhdistämme kulttuureja, niin tiimimme sisällä, kuin asiakkaidemmekin tiimoilta. Olen tosi ylpeä äiti tälle yritykselle ja tiimilleni, ja haluan levittää sanaa intohimon kipinän voimasta. Se voi sytyttää (positiivisen) tulipalon! Kaikki on mahdollista. Peräänkuulutan rohkeutta, uskallusta ja intohimoa muihinkin yrityksiin. Yhdessä tekemällä pääsee pidemmälle”, toteaa Saija lopuksi.

Mahon1.jpg

http://mahondigital.fi/