Majapuu Tiina Törnström1.jpg

Majapuu Oy

Iloisia kankaita iloisille ihmisille!

Suunnittelemme ja valmistutamme iloisia ja värikkäitä kankaita lapsille ja lapsenmielisille. Ensimmäiset tuotteet saapuivat myyntiin keväällä 2011, ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tavoitteena on tarjota esteettisiä ja eettisiä tuotteita luovuutta arvostaville ihmisille. Rohkaisemme nauttimaan visuaalisista asioista ja kehittämään omaa tekemisen taitoa. Majapuu on kasvanut vauhdilla ja samalla onnistunut luomaan uudenlaisen modernin konseptin perinteisellä valmistusalalla, työllistäen täysipäiväisesti kaksi henkilöä.

Majapuun kankaita myydään tukkuna pääasiassa ulkomaille ja kotimaassa suoraan kuluttajille. Reilu puolet liikevaihdosta tulee suorasta kuluttajamyynnistä verkkokaupasta, mutta ulkomaanmyynnin osuus on nopeassa kasvussa.

Tiinan mielestä intohimoinen yritys on sellainen, joka perustuu yrittäjän omiin mielenkiinnonkohteisiin ja sen kautta hän toteuttaa omaa persoonaansa ja intohimoaan. Intohimoisella yrittäjällä työhön suhtautuminen ei ole duumarimaista vaan siihen sitoutuminen on kokonaisvaltaista heittäytymistä. Intohimo tukee kasvutavoitteita siten, että kaikki kumpuaa fiiliksestä ja visuaalisuudesta, joka iskee myös asiakkaisiin. Intohimolla luodut visuaaliset tuotteet muuttuvat ns. keräilytavaraksi ja ne koukuttavat asiakkaita. Ensitilaajat jäävät pääsääntöisesti vakioasiakkaiksi, mikä on todella merkittävää. Myymme kulutustavaraa, joka muuttaa visuaalista muotoaan kuluttajien käsissä ja he jakavat tuotoksiaan sosiaalisessa mediassa. Intohimoinen asenne ilmenee siten, että luovuus voi tulla yllättävissä paikoissa ja ajoissa, jolloin se on hyödynnettävä.

Taustalla on aikuiskasvatustieteen maisterin koulutus Turun yliopistossa. Parasta, mitä se antoi, oli ymmärrys siitä, miten tärkeää työmotivaation kannalta on tehdä sitä, mistä itse pitää. Monen mielestä koulutus on mennyt hukkaan, kun on päätynyt tälle alalle, mutta päinvastoin, se loi vahvan ja varman pohjan innovatiiselle kipinälle.

Menestyä ei voi ilman riskejä ja heittäytymistä. Vältä suuria kertariskejä ja heittäydy investoimalla sitä mukaa mitä tulee. Loppupeleissä kyse on markkinoista ja siitä, miten hyvin osuu hyvään saumaan. Kyse on ehkä tuurista tai kyvystä aistia potentiaalisia mahdollisuuksia ja panostaa niihin.

www.majapuu.fi