Tulosta kanssamme – Marski Data 30 vuotta

Marski Data Oy on tehnyt huikean matkan pienestä muutaman hengen toimistotekniikkayrityksestä menestyväksi ICT-alan konserniksi, joka toimii nykyisin neljällä paikkakunnalla, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Marski Data on omalla alallaan iäkäs yritys, kolmekymmentä vuotta ovat tuoneet niin hyviä kuin haasteellisia vuosia. Yhdeksänkymmentäluvun lamavuodet olivat vaikeimpia, silloin yritys taisteli olemassaolostaan. Yritys voitti tuon taistelun silloisen henkilöstön avulla, joista yli puolet työskentelee edelleen Marski Datassa. Yrittäjän, Armi Salo-Oksan mielestä henkilöstö onkin hänen yrityksensä tärkein voimavara.

Marski Data Oy on perustettu vuonna 1984.  Vuoden Canon -jälleenmyyjä ja Mikkelin seudun vuoden yrittäjä -palkinnoillakin palkittu yritys tarjoaa Business to Business -asiakkaille kokonaisvaltaista suunnittelu-, myynti-, asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelua toimisto- ja tietotekniikan järjestelmäratkaisuissa. Marski Datan asiakaslupauksena on tuottaa asiakkailleen ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ja tehokkuutta. 

Marski Datassa on aina vallinnut hyvin avoin yrityskulttuuri. Asioista tiedotetaan henkilöstölle ajoissa ja avoimesti eikä vaikeista ajoista ole vaiettu. Ihmisiin luotetaan ja tunnelma on hyvin perhekeskeinen. ”Uskotaan siihen, että hyvin töissä viihtyvä henkilöstö antaa asiakkaille parempaa asiakaspalvelua ja sitä kautta se on meille kilpailuetu kilpailijoihin nähden, että tehdään asiat jämptisti – marskisti.” kertoo Armi. Henkilöstön mielestä yrityksen vahvuustekijöitä ovat ehdottomasti osaava ja sitoutunut henkilökunta, ketteryys, paikallisuus, asiakaslähtöisyys, innovatiivisuus, laadukkuus, perhekeskeinen yhteishenki, pitkäjänteisyys sekä hyvä imago.

Marski Datan tulevaisuus näyttää kirkkaalta; korostetaan paikallisuutta sekä yksilöllisyyttä ja panostetaan jatkossakin henkilöstöön. ”Nykypäivän yrityksiltä vaaditaan kaukonäköisyyttä, dynaamisuutta, tehokkuutta sekä jatkuvaa kykyä hallita muutosilmapiiriä. Yrityksen on kyettävä vastaamaan tämän päivän haasteisiin, mutta samanaikaisesti on osattava visioida tulevaisuutta. Yritystoiminnassa tulee pohtia, mihin seikkoihin on kiinnitettävä huomioita ja mitä toimintoja on kehitettävä, jotta yritys kasvaa ja kehittyy vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin”, Armi sanoo.

www.marskidata.fi

MD_logo_.jpg

MarskiData1.jpg

 

Tyorauhaa_MarskiData_600x400px.jpg