Mediamaestro Oy

Maestro tekee intohimoisesti työtä auttaakseen suomalaisia yrityksiä menestymään. 

Maestro on Savonlinnasta lähtöisin oleva ohjelmistotalo, joka on erikoistunut kaupan ja palvelualan sekä tilitoimistojen toiminnanohjaukseen.  Maestrossa työskentelee 80 asiantuntijaa, joista jokaisella on yhteinen tavoite: asiakkaiden menestys. Maestro palvelee yli tuhatta suomalaista yritystä ja toimipaikkoja sillä on Savonlinnassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä. 

Maestron konsepti Unelmien Kauppapaikka tarjoaa kaupan ja palvelualan yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää verkkokauppa ja kivijalkakauppa yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ilman rajapintoja.  Asiakastiedot, ostohistoria sekä tuotetiedot löytyvät yhdestä paikasta ja näin kuluttaja saa saman palvelun ostotavasta ja -paikasta riippumatta. Kun kuluttaja ostaa tuotteen, toiminnanohjaus hoitaa prosessin tästä aina taloushallintoon saakka.

Maestron toinen konsepti, Verso-kumppanuusohjelma, on itsenäisten tilitoimistojen verkosto. Verson tavoitteena on tarjota tilitoimistoille ammattimaiset ohjelmistot ja työkalut ja niiden avulla saada tilitoimistojen ja niiden asiakkaiden käyttöön yhtenevät ja nykyaikaiset taloushallinnon ratkaisut.  Verso-ohjelmassa on mukana satakunta itsenäistä suomalaista tilitoimistoa. 

Tänä vuonna 30. juhlavuottaan viettävä Maestro on kasvanut kannattavasti koko 
historiansa ajan ja viimeisten viiden vuoden aikana liikevaihto ja henkilömäärä ovat lähes kaksinkertaistuneet. Kasvu on seurausta intohimosta. Toiminnassa mietitään asiakasta, ei teknologiaa. Palvelua halutaan parantaa jatkuvasti ja suunta on koko ajan eteenpäin. Jos asiakasta on palveltu aiemmin hyvin, mietitään edelleen keinoja, miten palvelua voitaisiin parantaa. 

Intohimo näkyy myös henkilöstöhallinnossa. Työntekijöistä pidetään huolta ja 
työpaikkaa kehitetään määrätietoisesti mahdollisimman hyvään suuntaan. Työn 
ohella työntekijöille tarjotaan ryhmäliikuntatunteja ja jopa bänditreenejä. Halutaan, että työntekijästä on mukava tulla töihin. Tyytyväinen työntekijä tekee intohimolla työtä asiakkaan hyväksi.

www.maestro.fi

Mediamaestro kuva 1.jpg

Mediamaestro kuva 2.jpeg