Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Mustialan Kartano Oy

MustialanKartano_Kollaasi (1).jpg

Mustialan Kartano Oy

Kuninkaan jalanjäljillä!

Toimimme Hämeen ammattikorkeakoulun upeassa ja historiallisessa Mustialassa. Palveluitamme on matkailu- ja ympärivuotinen majoituspalvelu kesällä jopa 250lle, Tapahtuma-, juhla-, kokous- ja saunatilavuokraus, ruokailupalveluineen sekä Maataloushistoriallisen Museon isännöinti. Kaiken sydän on Oluttupa Iso Piippu. Kuninkaankartanon Panimo toimii isännän vastuulla, se liitettiin palveluihin juuri. Valtakunnallisesti palkittuja tuotteita on tehty jo 1995, jolloin toimintaa harjoitti koulu, kunnes päätettiin ulkoistaa palvelut yrittäjälle.

Kävimme tutustumassa ja innostuimme. Toiminta käynnistyi 2013. Ahkerointi ja vähäiset yöunet tuottaa tulosta ja paikasta on tullut kolmen pienen lapsen perheelle "elämäntapa". Palkkio on tyytyväinen asiakas. Vastaanotossa on lupaus "Kaikki järjestyy!"

1800-luvun miljöön sijainti on suosittu tapahtumapaikka; 1600-luvun Hakkapeliittatori, Bella Italia -italialaisten ajoneuvojen tapahtuma, Rautainen Ilta, Rautakankikävelyn MM-kisat. Heitän haasteen! Kootkaa joukkue ja tulkaa kisaamaan! Amerikkalaisten autojen tapahtuma DoDads Offbeat viikonloppu, jossa muutama sata harrastajaa nauttii palveluista ja latobileistä. Lisäksi on suuria koiratapahtumia.

Mustialassa voi myös rauhoittua ja hiljentyä. Paikallisen Makulihan Panimomestari-makkarassa käytetään Pehtoori-oluttamme ja paikallinen leipomo käyttää oluen mäskiä. Olemme aktiivisia ja yhdessä vastuussa ympäristöstä ja yhteisen elinvoiman kehittämisestä myös maakunnan tasolla. Kilpailua on, mutta tekeminen muiden kanssa on yhteinen etu.

Olemme hyvä tiimi! Tästä on tullut yhteinen juttu. Mikko on lattiapäällystyksen ammattilainen ja aikataulu perheellä on haaste. Se selkeytyy, kun kiinnostus panimoon muovasi lattiamestarista Panimomestarin. Haaste on löytää monipuolista kokemusta omaavaa henkilöstöä sesonkiin. Onneksi olemme saaneet tiimiin monia extroja. "Näetkö itsesi toiminnassamme? Soita!

Ahkeroimme tapahtumien onnistumiseksi. Huumori kuuluu asiaan ja ponnistellaan tilanteet. Tahto, uskallus ja usko omaan tekemiseen vie onnistumisiin ja mahdollisuuksien toteuttamiseen. Vastataan kysyntään ja kokemus kehittää. Arvosta omaa näkemystä ja tavoitetta niin menestyy. Tämä on pitkä koulu, antoisampaa ei voi kuvitella. Intohimoisen Yrityksen tulee omistautua toiminnalle ja olla vähän hullu!

Asiakaspalaute kuvaa hyvin: DoDads Offbeat viikonloppu osallistujien nauttiessa täyshoidosta. Palaute oli ylistävää ja eräs ikimuistoisista illan lauseista asiakkaalta on jäänyt mieleen "Ootko viel töissä? Näkee, ettet tee tätä ahneudesta, vaan intohimosta."

www.mustialankartano.fi