Neurosonic Finland

”Kun on intohimoa ihminen pystyy mihin vain!” Tämän on myös todistanut omalla elämäntyöllään psykoterapeutti Marco Kärkkäinen, Neurosonic -rentoutusmenetelmän keksijä ja kehittäjä. 

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Hoidosta on apua mm. uniongelmiin, kipuihin, stressiin, neurologisiin ongelmiin ja lihasten palautumiseen. 

Neurosonicin menestystarinan reseptiin kuuluu intohimon lisäksi myös innovatiivisuutta, uskallusta, tuuria ja vahvaa luottoa omaan työhön. Yritys on täysin suomalainen kehitystä, tuotteiden muotoilua, omistusta ja rahoitusta myöden. Matkalla ideasta tuotteeksi on vaadittu paljon taustatyötä, testien tutkimista, prototyyppien kehittämistä, positiivisia testaustuloksia ja yhteistyökumppaneita. Liikevaihto kaksinkertaistui viime vuoden aikana ja lähiaikoina suunnataan kansainvälisille markkinoille sekä lanseerataan hevosille ja koirille kehitetty tuotemallisto.

Yrityksen perustana on tahto auttaa ihmisiä. Ahneuden sijaan yrityksessä uskotaan, että kun antaa hyvän kiertää niin se tulee myös joskus takaisin. Asiakassuhteista muodostetaan ystävyyssuhteita ja yhdessä muodostetaan iso Neurosonic-perhe. Vinkkinä innovatiivisille keksijöille: ”Älä pelkää ottaa riskiä. Jos uskot johonkin niin pidä visio kirkkaana äläkä anna muiden hämätä sinua matkalla kohti päämäärääsi. Ahneus pois, sillä yksin ei saa mitään tehtyä vaikka olisi kuinka hyvä idea. Mukaan tarvitset yhteistyökumppaneita ja saat kyllä korvauksen työstäsi. Pysy kuitenkin ideasi takana, äläkä myy itseäsi ilmaiseksi.” Ammattitaidon ja kokemuksen lisäksi tarvitaan myös intohimoa, intuitiota ja hiukan hyvää tuuriakin! 

logo_neurosonic.jpg 

Oy Neurosonic Finland Ltd

www.neurosonic.fi