IMG_5951_oura.jpg

Ouraring - ainutlaatuinen hyvinvointisormus

ŌURA palkittiin parhaaksi Health & Wellness –innovaatioksi maailman suurimmassa CES-¬kulutuselektroniikkamessut 2016 tapahtumassa Las Vegasissa. Lisäksi se sai parhaat pisteet arvostetussa Fitness, Sports and Biotech –¬sarjassa.

Oululainen Ouraring perustettiin 2013 ja yritys julkisti ŌURA-hyvinvointisormuksen 2015 San Franciscon startup-tapahtumssa Launch-festivaaleilla. Yritys tähtää suoraan kansainvälisille markkinoille ja syyskuussa 2015 Kickstarter ¬-ennakkotilauskampanjassa tilattiin sormuksia 2700kpl, yli 650,000 dollarin arvosta.

Kaikki alkoi tarpeesta hyödyntää omaa potentiaalia arjessa, pysyä terveenä, ja hyvinvoivana. Intohimomme on auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja huomioimaan kehosi viestit helposti. Uskomme, että siten on parempi mahdollisuus olla ’oman elämänsä herra’, pystyä elämään todeksi unelmansa, olla läsnä ja kokea elämänsä merkitykselliseksi.

ŌURA on tulos intohimoisesta työstä sekä yksilön että yhteisön hyvinvoinnin hyväksi. Tuote yhdistää ainutlaatuisella tavalla suomalaista huippuosaamista ihmisen fysiologian ja käyttäytymisen syvälliseen ymmärtämiseen perustuvan tutkimuksen ja soveltamisen, korkean teknologian tuotteiden kehittämisen sekä skandinaavisen teollisen muotoilun. Tuotteessa kulminoituu merkityksellisellä tavalla monen, Suomessa vahvan osaamisalan historia.

ŌURA sormus mittaa ja analysoi autonomisesti käyttäjänsä unen laatua, aktiivisuutta, vuorokausirytmejä sekä kehon vasteita eri ärsykkeisiin ja tilanteisiin. Sen ainutlaatuinen teknologia on onnistuttu miniatyrisoimaan pieneen muotoon ja muotoilemaan sormus tyylikkääksi ja puettavuudeltaan mukavaksi. Se on älykäs tietokone, joka mittaa sydämen sykkeen, sen pulssin muodon ja amplitudin, tarkan sykkeiden välisen etäisyyden sekä kehon lämpötilan muutokset ja kaikki liikkeet.

Sormus siirtää analysoidun tiedon älypuhelinsovellukseen, ja luo yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen kuvan sinun valmiustasosta sekä kehon ja mielen palautumisesta. Se auttaa säätämään päivän aktiivisuustasosi kehon palautumisen mukaan. Sovellus antaa ohjeita, joiden avulla voit vaikuttaa seuraavan yön unen laatuun ja sitä kautta suorituskykyysi ja voimavaroihin.

www.ouraring.com
https://vimeo.com/oura/

ŌURA Kicstarter -joukkorahoituskampanja