POINT Production

Kun ihmisten kohtaaminen on intohimo

POINT Production – tapahtumia, joissa on POINTTI

POINT-logojakuvia-pieni.pngTapahtumatuotanto on hektistä, deadline on deadline, vieraat tulevat ja kaiken on oltava valmista. Vieraiden lähtiessä heillä pitää olla tunne, että kannatti todellakin tulla.

Tapahtumatuotanto on sekä fyysisesti että henkisesti haastava toimiala. Yli 10 vuotta tapahtumia suunnitelleessa ja tuottaneessa yrityksessä se tiedetään. Tätä ei tehdä vain huvin vuoksi. Tätä tehdään intohimosta. Lujasta uskosta siihen, että tapahtuma on yrityksille hyvä tilaisuus vaikuttaa. Kun tapahtumalla on POINTTI, se tuo tuloksia. Kun sisältö, viestin suunnittelu ja toteutus ovat kohdallaan, on lupa odottaa todellisia tuloksia. Tunnetta siitä, että tähän tapahtumaan kannatti tulla.

Intohimomme tihkuu läpi tuoreesta palautteesta:
”Juhlamme oli enemmän, kun osasimme odottaa ja saimme mahtavaa palautetta vierailtamme. Innostuimme ideasta tuoda urbaani sirkus juhliimme. Tapahtumajärjestäjä löysi paljon yhtäläisyyksiä telinetoimialamme ja sirkuksen välillä, joita emme olisi koskaan itse keksineet. Oli upeaa huomata, miten sirkusteema näkyi kaikkialla: juhlapaikassa, tarjoiluissa, ohjelmassa, asuissa ja ennen kaikkea juhlan tunnelmassa. Onnistuimme tavoitteessamme järjestää rennot, mutta tyylikkäät juhlat, jotka jättäisivät innovatiivisen ja nuorekkaan yrityskuvan. Juhla oli niin hyvin järjestetty, että pystyimme nauttimaan juhlasta koko illan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uskon, että moni vieraamme koki ikimuistoisen elämyksen astuessaan sirkustelttaan ja antautuivat täysillä urbaanin sirkusmaailman vietäväksi yhden illan ajaksi.”

Tapamme toimia tunnetaan ja osaamme siitä myös viestiä, siksi meille haetaan aktiivisesti töihin. Olemme toimineet jo yli 10 vuotta usean saman asiakkaan, alihankkijan ja kumppanin kanssa. Laatu on tärkeää ja tuttujen kumppanien kanssa työskentely tuo myös tehokkuutta toimintaan. Tulevaisuudessa näkyy intohimo kasvattaa yritystä sen tulevaisuuden takaamiseksi.

www.pointproduction.fi