Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy

Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy on mikkeliläinen designkäsityöyritys, jonka omistaja Pauliina Rundgren perusti 16 vuotta sitten. Pauliina suhtautuu intohimoisesti tuotesuunnitteluun. Yrityksen tuotteissa tärkeää ovat niiden syntytarinat, raikas muotoilu, oivaltava käyttötarkoitus sekä kotimainen valmistus. Yrityksen osaaminen on tuotesuunnittelun lisäksi emalointi- tekniikassa, joka toteutetaan huolellisena käsityönä yrityksen omalla verstaalla. 

Yrityksen tuotteiden inspiraation lähteinä toimivat puhdas luonto, suomalaiset perinteet ja lapsuusmuistot. Tältä pohjalta syntyy tuotteita joissa on sielu. Tarina, joka jatkaa elämäänsä myös uudessa kodissa. Periksiantamattomuus, usko tuotteeseen, vahva palo ja aitous kuvaavat Pauliinaa ja hänen työtään loistavasti.

”Aloitan tuotteen suunnittelun pohtimalla sen käyttötarkoitusta. Poimin siihen suomalaisesta luonnosta ajan huolella hioman muodon, jossa katse lepää ja mieli rauhoittuu. Emaloin ilmeen hehkuvin värein tuhatvuotista perinnettä noudattaen. Piirrän käsin sille sielun”, kertoo Pauliina. 

Tuhansia vuosia vanhan emalointi- käsityötekniikan vastapainona toimii raikas ja alati uudistuva muotoilu. 

Niiden liitosta syntyy tuotteita, joilla on oivaltava käyttötarkoitus ja jotka ovat tanakasti ajassa kiinni.

Toiminnastaan monesti palkittu Pauliina Rundgren HandiCrafts toimii Mikkelin Kenkäveron historiallisessa pihapiirissä, jossa on verstaan lisäksi oman tuotannon designkäsityömyymälä. Rennon tyylikkäässä myymälässä voi tutustua tuotteiden syntytarinoihin, jutella suunnittelijoiden ja käsityöläisten kanssa ja seurata tuotteiden valmistusta. Verstaan sijainti myymälän yhteydessä mahdollistaa myös tuotteiden yksilöinnit asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Verstaalla järjestetään myös suosittuja Designpajoja, joissa valmistetaan designkäsityötuotteita ohjatusti itse. Valmiit tuotteet saa heti mukaansa, joten käynnistä jää kestävä, hauska muisto!

www.prhandicrafts.fi

 

minisarvet musta lumihiutaleilla 300 dpi.jpg pauliinan emalointikuva pressi.jpgasteri teesiivilä+tarjotin asetelma ylhäältä 300 dpi.jpg

asteri -teesiivilät + tee 300 dpi.jpg