Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / Porvoon Paahtimo Oy

LindaPaahtaa.jpg KahviShop.jpg P6273211 (1280x721).jpg

Porvoon Paahtimo Oy

 "Uniikki tunnelma & taivaallinen kahvi!"

Porvoon Paahtimo tarjoaa asiakkailleen kahvila- ja baarielämyksiä, erinomaista itse paahdettua tuoretta kahvia sekä poikkeavat viihtyisät puitteet kokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja juhliin. Lisäksi järjestämme erilaista ohjelmaa viikoittain. Toimintamme keskeisiä kulmakiviä ovat olleet koko toimintamme ajan seuraavat: Asiakkaaksi meille ovat tervetulleita vauvasta vaariin sekä jupista hippiin niin, että kaikki viihtyvät samoissa tiloissa yhdessä. Olemme auki 365 päivää vuodessa ja aamusta yömyöhään, eli meille voi aina tulla. Palvelumme, tuotteemme ja toimintaympäristömme ovat korkeatasoisia.

Upeat vanhat rakennukset vanhassa Porvoossa ovat löytäneet uuden käyttötarkoituksen, niistä pidetään huolta ja tilat ovat avoinna yleisölle. Porvoon Paahtimo on intohimoinen yritys, koska olemme halunneet kasvaa ja kehittää yritystä jatkuvasti. Liikevaihtomme on kasvanut tasaisella 10% vuosivauhdilla. Lähes joka vuosi olemme tehneet jonkin merkittävän kehitystoimenpiteen, joilla olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin. 

Esimerkkejä näistä kehitystoimenpiteistä ovat muun muassa seuraavat: Baariremontti 2011, Uusi kahvipaahdin ja uudet kahvipaahtimon tilat 2012, Asiakas-wc-tilojen remontti 2013, Aamukahvi-yhteistyö Radio Nostalgian kanssa 2014, Uudet kassa- ja kanta-asiakasjärjestelmät 2015, Terassin kattaminen ja osittainen lasitus 2016.

Intohimo siis näkyy jatkuvana toiminnan ja yrityksen kehittämisenä. Kehittämiseen on pyritty ottamaan mukaan koko henkilökunta, kertomalla heille myynti- ja muista tavoitteistamme sekä kannustamalla henkilökuntaa antamaan omia kehitysideoitaan. Intohimoinen yritys ei ole koskaan valmis. Kun jokin uudistus, muutos tai kehitystoimenpide on saatu valmiiksi, on syytä olla takataskussa jo seuraava idea.

Intohimoinen yritys ei sammaloidu!

http://porvoonpaahtimo.fi/
https://www.facebook.com/Porvoon-Paahtimo-206135662736749/