Etusivu / Suomeksi / IIF Intohimo 2015-2016 / Sata tarinaa / RitaS kauneushoitola

rita_20160302_152012.jpg

RitaS kauneushoitola

Rita perusti kauneushoitolan neljä vuotta sitten. Lähtökohtaisesti halu vaihtaa alaa johti yrittäjäksi. ”Yrittäjänä olemisessa on parasta se, että tietää, mitä tekee ja kenelle. Itsenäinen päätöksenteko, omaan ajankäyttöön vaikuttaminen, monipuolinen tekeminen ja ihmisten aito kohtaaminen ovat yrittäjyyden ilonaiheita.”

Elämänkokemus, kaikki aiempi koulutus, kurssit ja tutkinnot sekä ylipäätään koko työhistoria toi mukanaan myös lisävarmuutta yrittäjäksi ryhtymiseksi. Rita pystyy hyödyntämään kaikkea osaamistaan mm. nettisivujen teossa ja markkinoinnissa; niin perinteistä kuin sosiaalista mediaa hyödyntäen sekä hoitamaan yrityksen asiakas- ja taloushallintaa eli pitämään kokonaisuutta hallinnassaan. Yrittäjänä oleminen voi olla parhaimmillaan myös sitä, että tekeminen on niin mielekästä, ettei se aina tunnu edes työltä.

Intohimo yrittämisessä tulee esille varmaan parhaiten siten, että sydän on mukana. Asiakaskontaktit, välitön ja suora palaute asiakkailta antavat positiivista energiaa myös yrittäjälle itsellensä. Asiakkaan kommentti ”Voi kun tähän voisi jäädä pidempään”, kertoo paljon onnistumisesta. Nykypäivän kiireiset ihmiset kaipaavat läsnäoloa, rentoutumista ja kosketusta. Parhaimmillaan hoitojen päätteeksi voi havaita asiakkaan lähtevän kotiin ”eri ihmisenä” kuin tullessaan.

http://www.ritas.fi
https://www.facebook.com/ritaskauneushoitola