Seepia Games Oy

Seepia Games on lappeenrantalainen mobiilipelialan yritys. Seepian tarina alkoi kesällä 2011, kun viisi ohjelmistoalan ammattilaista huomasi, että heillä oli sama intohimo ja unelma – halu luoda pelejä. He alkoivat yhdessä työstää konseptiaan kuntoon ja niin vuonna 2012 Seepia Games syntyi. Perustamisensa jälkeen se on julkaissut kolme peliä seitsemällä eri alustalla. Pelejä on ladattu 2,5 miljoonaa kertaa.

Seepia Gamesin pelit ovat käyttäjilleen ilmaisia. Tuotot syntyvät kuitenkin peleissä tehdyistä oheisostoista. Kaikki toiminta lähtee asiakkaasta. Pitää voida ennustaa, mikä asiakkaaseen vetoaa ja sen perusteella kehittää tuotetta. 

Menestyminen ei ole helppoa. Ala on hittivetoista ja siksi vain todella pieni osa yrityksistä ja tuotteista menestyy. Vaikka Seepia Gamesin, kuten muidenkin yritysten, tavoitteena on tehdä voittoa, se ei ole päätavoite. Raha ja menestys ovat sivutuotteita siitä, että saa tehdä sitä, mistä pitää – sitä, mihin on intohimo. Tämä intohimo puskee tekemään asiat aina niin hyvin kuin voi, ja jaksamaan sinnitellä huonommassakin taloudellisessa tilanteessa.

Intohimoa painotetaan myös Seepia Gamesin rekrytointiprosessissa. Halutaan työntekijä, jolla on intohimoa omaan erityisosaamiseensa. Kun tekee työtä, johon on intohimoa ja josta aidosti on kiinnostunut, haluaa tekemistään jatkuvasti parantaa. Seepia Gamesilla toiminta onkin pitkälti yhteisvastuullista. Kaikki tietävät tavoitteen, suunta on selvillä ja intohimon avulla, jokainen sitoutuu tekemään parhaansa ilman pomottamista. 

Tulevaisuudessa Seepia Gamesin tavoitteena on olla mobiilimarkkinoiden ykkönen keräilykorttipelien saralla. Yksi tärkeä etappi saavutettiin, kun Seepia Games pääsi mukaan Microsoftin kumppanuusohjelmaan. Tämä on lisännyt pelien näkyvyyttä, ja täten myös latausten määrää. Tavoitteen saavuttamiseen on kuitenkin vielä matkaa ja ilman intohimoa voisi helposti lannistua. Intohimo työhön auttaa kuitenkin jaksamaan eteenpäin ja tekemään työtä sinnikkäästi aina vain paremmin.

www.seepiagames.com

SeepiaGames1.jpg

SeepiaGames2.jpg