Solved syntyi ja kasvaa intohimosta

Solved on uudenlainen cleantech-asiantuntijapalvelu ja digitaalinen alusta, joka mahdollistaa ympäristö- ja energiaratkaisuihin liittyvien ratkaisujen etsimisen tehokkaasti ja nopeasti. Solvedin toiminta perustuu yhteiskehittämiseen asiakkaan ja tämän sidosryhmien sekä laajan ja monipuolisen asiantuntijaverkoston välillä.

Asiantuntijoille Solved tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia bisnesmahdollisuuksia, osallistua avoimiin projekteihin ja toteuttaa omia projekteja nopeasti maailman parhaimpien asiantuntijoiden kanssa. Solvedin ytimessä on kasvava, tuhannen asiantuntijan cleantech-yhteisö. Asiakkaille, kuten teollisuudelle ja kunnille, Solved antaa mahdollisuuden ratkaista monialaista lähestymistä kaipaavat haasteet nopeasti ja tehokkaasti luotettavan asiantuntijajoukon kanssa.

Solved syntyi intohimosta. Solvedin perustajat Janne Hietaniemi, Santtu Hulkkonen ja Radoslav Mizera tapasivat työskennellessään Finprossa ympäristö- ja energiahaasteiden parissa. Perustajilla on intohimoinen suhde cleantechiin ja siihen, miten cleantechin avulla voidaan ratkaista maailman ympäristö- ja energiahaasteita ja samalla luoda mahdollisuuksia yrityksille ja asiantuntijoille.

Intohimo kasvattaa Solvedia. Solved aloitti itsenäisenä yrityksenä toukokuussa 2013 ja kasvu on ollut nopeaa. Parissa vuodessa Solvediin on liittynyt tuhat kansainvälistä asiantuntijaa, jotka ovat osallistuneet 250 vaativan projektin toteuttamiseen. Solvedin intohimo ei sammu, sillä yritys haluaa muuttaa tavan tehdä työtä. Solvedissa työtä voi tehdä missä ja milloin tahansa. Tämä on edellytys jo senkin takia, että asiantuntijoita ja projekteja on ympäri maailmaa: 5 maanosassa ja 50 maassa. Intohimo on Solvedin käyttövoima. Se on synnyttänyt yrityksen ja kasvattanut siitä ainutlaatuisen asiantuntijayhteisön. Intohimo on auttanut ratkaisemaan vaativia ympäristö- ja energiahaasteita, tehnyt ympäristöstä paremman ja luonut työmahdollisuuksia eri alojen asiantuntijoille.

Liity asiantuntijaksi tai aloita oma projektisi: www.solved.fi