Studio PMK:n tarina Saarijärven Paavon kaupungissa sai alkunsa vuonna 2001, kun kaksi sisarta, Cidesco-diplomikosmetologi Piia ja parturikampaaja Kati, päättivät tehdä haaveestaan totta ja laittaa osaamisensa saman katon alle. Luotiin Studio P&K: paikka, jossa saa monipuolisia ja ajanhenkisiä parturikampaamo- ja kauneushoitolapalveluita sekä alan tuotteita. Toimintaan tulivat myöhemmin mukaan kosmetologi Kirsi ja parturikampaaja Marika, ja yrityksen nimi muutettiin Studio PMK:ksi vuonna 2012.

Studio PMK:lle on aina ollut tärkeää pysyä ajankohtaisena, trendejä seuraavana, kauneutta, komeutta ja ennen kaikkea hyvää oloa tuottavana asiakaspalvelijana - paikkana, jossa asiakas kokee aina olonsa tervetulleeksi! Siksi Studio PMK:n tytöt jatkokouluttautuvat ja kehittävät ammattitaitojaan jatkuvasti. He ovat pärjänneet hyvin alansa valtakunnallisissa kisoissa ja haluavat yrityksessään myös ylläpitää hyvää ja avointa työilmapiiriä. Liikkeen ulkoista imagoa on kehitetty aina innokkaasti: logoa on uudistettu vuosien varrella kolme kertaa liiketilamuuttojen yhteydessä.

Studio PMK:lla on viime vuonna puhaltanut aivan uudenlaiset tuulet. Piia maahantuo liikkeeseen nyt myös second hand -tuotteita. Italian Second hand & Vintage -vaatepuoti toimii kauneushoitolan yhteydessä. Tekstiilialan yrittäjä Hilla Melgin aloittaa toiminnan Studio PMK:lla 2016, tuoden kauneushoitolaan uutta sisältöä Neenuskan värikkäillä lastenvaatteilla ja tekstiilituotteilla. Kauneushoitolan palveluiden laajentaminen vaatemyyntiin ja second handiin kertoo tyttöjen ennakkoluulottomuudesta ja idearikkaudesta. Studio PMK toimii rohkeasti oman alansa uudistajana ja aallonmurtajana. Intohimo kauneusalan yrittäjyyteen ja uudistamiseen kumpuaa aidosta halusta viihdyttää asiakkaita!

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan liikkeessä Saarijärvellä!

pmk kollaasi.JPG

http://www.studiopk.fi/