Trade Connector Oy

Sanomanvälityspalveluita pk-yrityksille

Vaati uskallusta ja heittäytymistä perustaa yritys syvimpään lamaan vuonna 2012. Aika oli sopiva, ja digitaalisuuden aikakausi alkamassa. Omistajat jättivät päivätyönsä ja ryhtyivät kehittämään sähköisen liiketoiminnan ratkaisuja uuteen muottiin.

Omistajilla oli intohimo tukea yritysten menestystä korkealaatuisilla ja helppokäyttöisillä sanomanvälityspalveluilla, vieläpä erityisen kustannustehokkaasti. Trade Connector Oy:n tarina syntyi uraauurtavasta näkemyksestä: sanomanvälityspalvelut voidaan toteuttaa teknisesti ja palvelulähtöisesti niin korkealaatuisesti, että asiakkaille niiden käyttöönotto ja käyttäminen ovat helppoja ja vaivattomia. Näkemyksen takana on omistajien yhteensä yli 50 vuoden pituinen ja laaja-alainen kokemus sähköisestä liiketoiminnasta sekä sen asiakastarpeista ja vaatimuksista.

Merkittävää oli, että yrityksen palvelut ja niiden sopiva hinnoittelu mahdollistivat aidosti ensimmäistä kertaa pienille ja keskisuurille yrityksille sähköisten EDI (Edifact/XML) -sanomien lähettämisen ja vastaanottamisen isojen yhteistyökumppaniensa kanssa. Päätettiin myös olla nopeita, joustavia ja ketteriä, mikä osoittautui nappivalinnaksi.

Kun näkemys oli kirkas ja toimintatavat selviä, katse käännettiin tulevaisuuden visioon Suomen merkittävimmästä sähköisen EDI/OVT tilaus-toimitusketjun sanomavälitysoperaattorista. Intohimo jalostui nopeasti tavoitteelliseen, mielekkääseen ja innostavaan tekemisen meininkiin, mikä näkyy upeina onnistumisina, asiakkaiden positiivisena palautteena ja lopulta yrityksen tuloksessa.

Intohimo on tullut todeksi ja tätä työtä Trade Connectorissa jatketaan tänäänkin.

www.tradeconnector.fi