Kaikki on mahdollista, kun kyse on ruuasta!

VS Ravintolat on 2006 vuodesta saakka toiminut ravintola-alan moniosaaja. Osaamista löytyy a la carte- ja lounasravintoloista sekä laajasta catering palvelusta. Yrityksen toimintaan kuuluu myös Tiukanlinnan kokous- ja juhlatilan vuokraus.

Yritys sai alkunsa kolmen kaveruksen ajatuksesta virkistää Siilinjärven ruokaravintolatarjontaa ja
Ravintola Vintti avattiin joulukuussa 2006. Omistajanvaihdosten myötä helmikuussa 2008 yritys siirtyi perheomistukseen Henna Hiltusen tullessa toimintaan mukaan jatkamaan yritystoimintaa perustajajäsen Aki Hiltusen kanssa.

Vuodesta 2010 lähtien toimintaa pyrittiin kasvattamaan panostamalla catering palveluihin. Tällä hetkellä yritys on yksi Pohjois-Savon suurimmista catering yrityksistä ja asiakkaina ovat niin yksityiset kuin yrityksestkin. Suurimpana asiakkaana on alueen merkittävimpiin tapahtumatuottajiin lukeutuva Kalpa Hockey Oy.

VS Ravintoloilla on myös lounastoimintaa Siilinjärvellä Innocumin yrityskeskuksessa sekä Kuopiossa Savon Sellulla ja Scantarpin tehtaalla. Yrityksen toiminta-ajatuksena on asiakaslähtöinen palvelu elämän eri tilanteisiin ja menuja suunnitellaankin hyvin pitkälti asiakkaan toiveiden mukaisesti. VS Ravintolat toimiikin enemmän kiinteänä osana juhlien järjestämistä kuin pelkkänä ruuan toimittajana.

Toiminta on myös joustavaa ja asiakkaan tarpeet pyritään toteuttamaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla.
Yritys arvostaa puhdasta kotimaista ruokaa ja johtoajatuksena onkin itse tuottaa makuelämyksiä
hyvistä raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi.

VS Ravintoloiden valikoimaan kuuluu myös erityyppiset kokkikoulut ja tulevaisuudessa Masterchef tyyppinen tuote lähinnä yritysten tyky-toimintaan. Muutama vuosi sitten Aki teki ruokakirjan You Did What-Gourmet ruokaa kahvinkeittimellä ja tarkoitus olisi saada samantyylistä jatkoa aikaan joko kirjan tai jossakin muussa muodossa.

vsravintolat.jpg

http://www.vsravintolat.fi/

http://www.facebook.com/vsravintolatoy

Instagram: vsravintolat