ONNISTUMINEN ON ANSAITTUA!

On ihanaa onnistua! VeraVia Finlandilla intohimo näkyy päivittäisessä työssämme, jota teemme sitkeydellä ja luovuudella sekä suurella halulla palvella asiakkaitamme. Emme ole kangistuneet kaavoihin ja kuulemme avoimesti asiakkaiden kuin työtovereidenkin erilaiset ja hieman hullutkin ideat. Ideamassasta valikoimme nopeasti varteenotettavimmat jatkojalostukseen ja tuotantoon.

Paljon olemme oppineet matkan varrella, samoja virheitä ei tarvitse tehdä ja hyvin monesti osaamme sanoa jo heti alkuun, mikä toimii ja mikä ei toimi. ”Maasta se pienikin ponnistaa”- kuvaa hyvin VeraViaa. Kaikki on lähtenyt luovuudesta, rohkeudesta ja rehellisyydestä. VeraVialla tehdään työt suurella sydämellä ja toisia kunnioittaen; tämäkin on tietynlaista intohimoa.

Intohimo on myös halua rakentaa ja kehittää uutta, uskoa omaan tekemiseensä ja siihen, että mahdollisesti vastoinkäymisten sattuessa ei jäädä maahan makaamaan, vaan yritetään entistä kovemmin ja autetaan työkaveria. Ilman intohimoa tähän niin erilaisten asiakastarpeiden tyydyttämiseen ja laajaan sidosryhmään liittyvään koordinointityöhön sekä tiukkoihin vaatimukseen alan kireästä kilpailusta puhumattakaan, varmasti moni olisi jo luovuttanut. Intohimo saa aikaan halun jatkaa eteenpäin ja kasvattaa uutta, kehittää palvelua sellaiseksi mitä asiakkaamme haluaa.

Positiivisuus ja intohimo leviävät, jos siihen antaa mahdollisuuden. Me olemme antaneet ja siinä hengessä kehittäneet mahtavia konsepteja asiakkaillemme, joihin he ovat olleet tyytyväisiä.

Minulle henkilökohtaisesti tapahtumatuottajan työ on suurta intohimoa, rakkautta ja luovuutta. Haluan intohimoisesti kehittää uutta, kokeilla rajojani ja tarvittaessa asettua myös epämukavuusalueilleni (tämäkin voi synnyttää jotain positiivisella tavalla uutta). Ilman luovuutta, tahtoa ja ripausta leikkimielisyyttä minulla ei olisi näin suurta intohimoa työtäni kohtaan. Olen sitä mieltä, että luovuus synnyttää intohimoa ja intohimo luovuutta. Täytyy olla vain toivoa ja tahtoa onnistumisesta.

Kirjoittaja on VeraVian tapahtumatuottaja Sallamari Heinonen, joka on ollut mukana yrityksen kasvussa ja kasvanut itse siinä mukana.

Intohimoinen-kuva-VeraVia-juttu1.jpg

VeraVia Finland Oy, vahva myynninedistämistoimisto

Tunnemme hyvin vähittäiskaupan alan ja kuluttajabisneksen. Tarjoamme alasta riippumatta, luovia tarpeisiin suunniteltuja ratkaisuja, jotka lisäävät myyntiä.

Toimintamme jakautuvat myynninedistämiseen, tuotelanseerauksiin ja -esittelyihin, kaupan hyllytyksiin sekä tapahtumatuotantoon. Suunnittelemme ja toteutamme palvelumme avaimet käteen - periaatteella. Meillä on toimistot Tampereella ja Helsingissä sekä valtakunnallinen kenttähenkilökunta. Toimitusjohtaja on Rami Kujala ja liikevaihto n. 2 milj. € (2016) http://www.veravia.com/.