Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Savonlinnan Oopperajuhlien Kannatusyhdistys ry.

2. Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä
Arvontaan voi osallistua 8.7.-16.9.2016.

3. Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuvat kaikki, jotka ovat jakaneet kuvat tai videon hashtagilla #oopperajuhlat Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa TAI osallistuneet lomakkeen lähettäneenä asiakaskyselyymme 2016 ja antaneet lomakkeella yhteystietonsa. Mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista johtuva osallistumisilmoituksen jääminen arvonnan ulkopuolelle on osallistujan vastuulla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa vakituisesti asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Osallistuminen edellyttää näiden arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajien julkistaminen
Oheistuotearvonta suoritetaan viikoittain ajalla 8.7.-6.8.2016 ja lippuarvonta suoritetaan 16.9.2016. Voittajille ilmoitetaan voitosta sosiaalisen median kanavalla, jossa voittajakuva on julkaistu tai sähköpostitse. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat myöntävät Savonlinnan Oopperajuhlille oikeuden käyttää jaettuja kuvia ja videoita ja arvonnan voittajien nimeä eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

5. Palkinto
Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan viikoittain oheistuotepalkintoja ajalla 8.7.-6.8.2016. Lisäksi 16.9. arvotaan 5 (viisi) kahden hengen lippupakettia kaudelle 2017.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu
Savonlinnan Oopperajuhlat rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

7. Sääntöjen muuttaminen
Arvonnan järjestäjällä on oikeus milloin tahansa muuttaa näitä arvonnan sääntöjä.

Kampanjasivulle takaisin tästä.