Etusivu / Suomeksi / Suosittelemme / Palvelut
Aktiviteetteja, ostoksia ja hyvinvointia

Lusto - Suomen Metsämuseo, Punkaharju

Valtakunnallinen metsäkulttuurin erikoismuseo Lusto on monipuolinen näyttely- ja kulttuurikeskus Punkaharjun kansallismaisemassa. Lusto tarjoaa erinomaiset puitteet korkeatasoiselle kulttuuri-, luonto- ja kokousmatkailulle. Vuonna 2017 UPM-Kymmenen Kulttuurisäätiö tuo Lustoon taidenäyttelyn, jossa perehdytään metsän vihreään kultaan Suomen taiteen kultakauden teoksissa, suomalaisen metsän taidehistoriaan sekä metsänkuvauksen moninaisiin verkostoihin. Näyttelyssä on esillä maalauksia, veistoksia ja grafiikkaa, kaikkiaan n. 20 teosta, mm. Ali Munsterhjelmilta, Berndt Lindholmilta, Eero Järnefeltiltä, Gösta Diehliltä, Hugo Simbergiltä, Inari Krohnilta, Jalmari Ruokokoskelta, Jussi Mäntyseltä, Pekka Haloselta, Santeri Salokiveltä ja Victor Westerholmilta.
P. 015 345 100, lusto@lusto.fi
Lue lisää

Butiken på Landet, Juva

Wehmaan Kartanossa, Juvalla, sijaitsevat Butiken på Landet -vaatekauppa ja TeaHouse of Wehmais -teehuone. Butikenissa myymme korkealaatuisia naisten ja miesten vaatteita. Teehuoneella tarjoilemme englantilaisia teekattauksia ja myymme irtoteetä laajasta valikoimasta.
P. 015-651301, wehmais@bpl.fi
Lue lisää

Visit Mikkeli!

Yhdistä oopperamatkaasi vanhan ajan kartanotunnelmaa, mökki- tai huvilaloma Suomen kauneimmilla rannoilla, maukas luomu- ja lähiruoka tai aito englantilainen teehetki maaseudun rauhassa. Vapauta stressi ja anna Mikkelin seudun huolehtia sinusta.
Lue lisää

Kristalli Sport, Savonlinna

Tarjoamme modernin kuntosalin ja laadukkaat ryhmäliikuntatunnit.
Olit sitten vasta-alkaja, tottunut treenari tai huippu-urheilija – valintasi on kuntokeskus Kristalli Sport. Savonlinnan sydämessä, sydämellisesti.
P. 044 972 2427
, info@kristallisport.fi
Lue lisää

Star of Saimaa – luksusluokan jahti

Yli 22-metrisellä luksusluokan jahti Star of Saimaalla kruunaat ikimuistoisen oopperaelämyksen ja pääset nauttimaan upeista järvimaisemista. Päiväristeilylle tai vaikkapa kahden tunnin miniristeilylle sopii 12 vierasta, ja jahdilla on tasokkaat majoitustilat kahdeksalle. Risteilyillä sinua palvelee aina vähintään kahden hengen miehistö. Risteilypakettiin voidaan liittää kuljetukset ja tarjoilut toiveidesi mukaan.
P. 0500 957890, merja.laakkonen@laakkonen.fi
Lue Lisää

Syväsukellus Oopperaan -yleisökurssi 16. - 21.7.2017

Savonlinnan kristillinen opisto tarjoaa upeat Ooppera tutuksi - kurssit 16.-21.7. 2017. Oopperaluennot, huipputaiteilijavierailijat, viihtyisä kurssimiljöö sekä 25 vuoden kokemus syventävien oopperakurssien järjestämisestä. Täyden palvelun oopperapaketti.
P. 044-735 4821, oopperakurssivastaava Helena Strand, info@sko.fi
Lue lisää

Kerigolf, Kerimäki

Kerigolfin 18 -reikäinen golfkenttä sijaitsee uljaassa metsämaisemassa ihanteellisesti lähellä Punkaharjun, Savonlinnan ja Kerimäen keskuksia ja matkailualueita. Kenttä on Ronald Freamin suunnittelema ja nyt 25 -vuotiaana huippukunnossa. Kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille ja tarjoaa haastetta monipuolisilla väylillä ja korkeuseroilla.
P.(015) 252600 clubhouse@kerigolf.fi
Lue lisää

Rondo Classic

Sykkiikö sydämesi klassiselle? Sitten et voi ohittaa Rondon mahtavaa kesätarjousta! Nauti ajattomasta musiikista myös kotona – kuuntele loistavia klassisia radiokanaviamme osoitteessa www.rondolehti.fi!

LUE LISÄÄ

Savonlinna-Risteilyt

Elämyksellinen risteily laivoillamme on loistava tapa viettää yritystilaisuuksia ja yhdistyksen retkipäivää. Tule nauttimaan seurueesi kanssa kauniista maisemista ja herkullisesta ruuasta. Tutustu risteilyvalikoimaan nettisivuillamme.
P. +358 50 5173 040, info@savonlinnaristeilyt.fi
Lue lisää

Maailmanluokan Osaamista

Valitse painotyökumppaniksesi Markprint.
Aloita kutsumalla asiantuntijamme luoksesi, niin näet hämmästyttävän hienoja ja monimuotoisia näytteitä, joilla asiakkaamme tehostavat viestintäänsä ja lisäävät myyntiään.
Hoidamme kaikki painotyöt kustannustehokkaasti ja vastuullisesti projekteihin sitoutuen.
UV-painokoneemme tuottama laatu on kaikilla mittareilla huipputasoa. Metalli- ja lakkaefektien tuotekehitys on nostanut Markprintin maailmanluokan painotaloksi.
P. +358 3 882 280, myynti@markprint.fi
Lue Lisää

Ballet Olavinlinna

Ballet Olavinlinna – Pjotr Tšaikovski: Joutsenlampi – 60 tanssijaa – sinfoniaorkesteri – 11.-12.8.2017. Konstantin Tachkinin perustama St. Petersburg Ballet Theatre on yksi maailman johtavista klassisen baletin tulkitsijoista esiintyen ympäri maailmaa: Pietari - Lontoo - Pariisi – Sydney. Pääroolissa Olavinlinnassa nähdään maailmankuulu primaballerina Irina Kolesnikova.

Lippu.fi, p. 0600 900 900 (1,98 euroa/min+pvm)
Ticketmaster.fi, p. 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm)
Lue Lisää

Mustan Virran Panimo

Mustan Virran Panimo on Savonlinnassa sijaitseva pienpanimo, joka saa innoituksensa vanhoilta Olavinlinnan panimomestareilta. Panimon oluet saavat inspiraationsa Olavinlinnan tarinoista ja myyteistä, keskiaikaisista puupiirroksista, linnan historian esineistöstä ja aseista sekä heraldiikasta. Tarinoiden etsimisessä olemme tehneet yhteistyötä Olavinlinnasta vastaavan Museoviraston kanssa.
Pyhän Olavin hirmuteot, muuriin muurattu neito, Mustan virran Vetehinen, Musta pässi – linnan 700-vuotinen historia tarjoaa ehtymättömän myyttien ja uskomusten aarrearkun, josta ammennamme ideoita ja täyteläisiä makuja Mustan Virran Panimon oluisiin.
P. +358 50 563 8764, petteri.vanttinen@mustanvirranpanimo.fi
Lue Lisää

Puruveden kalastus- ja elämysretket, Kerimäki

Oopperan lomassa voit myös rentoutua Kerimäen Puruvedellä. Puruveden kalastus- ja elämysretket tarjoaa korkeatasoisia 4-7 tunnin retkiä kauniille Puruvedelle laadukkaalla ja turvallisella veneellä. Nauti kauniista maisemista, kirkkaasta ja puhtaasta vedestä sekä tietenkin hienoista kalastushetkistä! Puh. 040 779 9870, info@purukala.fi
Lue lisää

Suur-Savon Sähkö

Suur-Savon Sähkö on järvisuomalainen energiayhtiö. Toimitamme sähköä ja lämpöä luotettavasti yli 100 000 asiakkaalle. Olemme harvaan asutun maaseudun energiantoimituksen edelläkävijöitä kehittäen luotettavia ja kestäviä ratkaisuja. Tervetuloa asiakkaaksi!
Lue Lisää